Πως χρησιμοποιώ σωστά το σφουγγάρι;

Όταν πλένετε το αυτοκίνητο σας, θα πρέπει να έχετε δύο σφουγγάρια. Το ένα, θα πρέπει να χρησιμοποιείται για το κάτω μέρος του αυτοκινήτου και το άλλο για το επάνω μέρος. Το σφουγγάρι για το κάτω μέρος , πολλές φορές μαζεύει σκόνες και μικρά πετραδάκια, που μπορεί να δημιουργήσουν γρατζουνιές. Αυτός είναι και ο λόγος που συνίσταται η χρήση του δεύτερου σφουγγαριού.

Μυστικά για το πλύσιμο:

Το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας μπορεί να γίνει πιο αποτελεσματικό αν κάνετε τα εξής:

  1. Πλένετε πάντα σε σκιερό μέρος.
  2. Στις δύσκολες βρωμιές αφήστε πρώτα το σαμπουάν να δράσει για 5 λεπτά.
  3. Ξεπλένετε συχνά το σφουγγάρι.
  4. Για να στεγνώσει γρήγορα, περάστε με ένα στεγνό πανάκι τις επιφάνειες.

Που μπορώ να χρησιμοποιήσω το Protectant;

Εκτός των πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου, της μηχανής ή του σκάφους, το Protectant είναι κατάλληλο και για τα πλαστικά μέρη ακόμα και τα εξωτερικά. Μπορείτε να το εφαρμόσετε σε οποιοδήποτε εξωτερικό πλαστικό με τον εξής τρόπο, πλένετε χωρίς σαμπουάν τα πλαστικά μέρη, αφήστε να στεγνώσουν καλά. Στην συνέχεια περάστε ένα «χέρι» Protectant και μετά από 10 λεπτά ακόμα ένα.

Για τα ελαστικά

Εκτός των πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου, της μηχανής ή του σκάφους, το Protectant είναι κατάλληλο και για τα πλαστικά μέρη ακόμα και τα εξωτερικά. Μπορείτε να το εφαρμόσετε σε οποιοδήποτε εξωτερικό πλαΣτα ελαστικά θα πρέπει να κάνετε εφαρμογή των προϊόντων όταν αυτά είναι στεγνά ώστε τα προφίλ τους να μπορούν να απορροφήσουν το υλικό συντήρησης. Προσοχή, δεν πρέπει βάζετε υλικό ποτέ στο πέλμα των ελαστικών.στικό με τον εξής τρόπο, πλένετε χωρίς σαμπουάν τα πλαστικά μέρη, αφήστε να στεγνώσουν καλά. Στην συνέχεια περάστε ένα «χέρι» Protectant και μετά από 10 λεπτά ακόμα ένα.

Κράτα ζωντανούς του υαλοκαθαριστήρες

Όσο και αν ακούγεται παράξενο, οι υαλοκαθαριστήρες χαλάνε όταν δεν χρησιμοποιούνται. Ο ήλιος και η σκόνη είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί και ειδικά τους θερινούς μήνες. Σε τακτά χρονικά διαστήματα να τους καθαρίζετε με ένα βρεγμένο πανί και έπειτα να χρησιμοποιείται το Protectant για να τους συντηρήσει.

Προσοχή όταν καθαρίζετε τις ταπετσαρίες

Το μεγαλύτερο λάθος όταν καθαρίζουμε τις ταπετσαρίες ή τα δέρματα είναι ότι τρίβουμε για να φύγει η βρωμιά. Το σωστό είναι να αφήνουμε το υλικό για 2-3 λεπτά να δράσει και στην συνέχεια να σκουπίσουμε. Αν η βρωμιά επιμένει, ακολουθούμε την ίδια διαδικασία.

Close Menu
×