Οι συχνότερες ερωτήσεις που μας κάνουν οι πελάτες μας.

Mπορώ να πλύνω το αυτοκίνητο μου με υγρό για τα πιάτα;

Τα υγρά καθαριστικά για τα πιάτα δεν έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να χρησιμοποιούνται σε οχήματα. Για τον λόγο αυτό τα χημικά που περιέχουν, μπορεί να βλάψουν το χρώμα και την υφή του αμαξώματος και μακροπρόθεσμα το αυτοκίνητό σας να χάσει την λάμψη του. Χρησιμοποιείτε πάντα σαπούνια που είναι εγκεκριμένα για χρήση σε αυτοκίνητα, διότι η σύνθεσή τους είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να απομακρύνει την βρωμιά και την λάσπη χωρίς να φθείρει το χρώμα μεταλλικό ή μη. Τέλος, υπάρχουν ειδικά σαμπουάν αυτοκινήτου, όπως το Σαμπουάν με κερί της Feral®, τα οποία όχι μόνο καθαρίζουν αποτελεσματικά αλλά αφήνουν και ένα φιλμ κεριού στο αυτοκίνητο. Συμβάλλουν έτσι στην προστασία του αυτοκινήτου από τη σκόνη και τη βροχή.

Τι πρέπει να προσέχω στο καινούριο αυτοκίνητο μου;

Το κύριο μέλημα όταν καθαρίζουμε το αυτοκίνητο μας, είναι να το συντηρήσουμε και σωστά. Με την σωστή συντήρηση διατηρούμε το αυτοκίνητο μας για πάντα «ζωντανό». Το γαλάκτωμα ταμπλό είναι ένα προϊόν που μπορεί να συντηρήσει τα περισσότερα μέρη του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε το από την πρώτη ημέρα, για την περιποίηση των πλαστικών μερών του αυτοκινήτου σας και έτσι θα διατηρήσετε τα πλαστικά του μέρη σαν καινούρια.

Ποια προϊόντα μπορώ να χρησιμοποιήσω για την μοτοσυκλέτα μου;

Τα κύρια μέρη της μοτοσυκλέτας που επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες είναι τα πλαστικά και δερμάτινα μέρη. Το γαλάκτωμα πλαστικών Feral® και το συντηρητικό προστατευτικό δέρματος Feral® είναι απαραίτητα, αφού και τα δύο δημιουργούν μια μεμβράνη προστασίας στα πλαστικά και δερμάτινα μέρη.

Μπορεί το καθαριστικό ζαντών να καταστρέψει τις ζάντες μου;

Τα προϊόντα της Feral είναι προσεκτικά σχεδιασμένα και δοκιμασμένα ώστε να προφυλάσσουν τον χρήστη από δυσάρεστα περιστατικά. Η σύνθεση του καθαριστικού ζαντών δεν μπορεί ποτέ να βλάψει τις ζάντες. Παρ' όλα αυτά επειδή δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πάντα το τι τεχνοτροπία μπορεί να έχει εφαρμόσει ο κάθε χρήστης στην δική του ζάντα (πχ. βαφή σπρέι, αυτοκόλλητο κτλ.), συνιστούμε ανεπιφύλακτα να διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης οποιουδήποτε προϊόντος πριν από κάθε χρήση.

Το καθαριστικό ταπετσαρίας είναι κατάλληλο για όλα τα υφάσματα;

Το καθαριστικό ταπετσαρίας Feral® έχει μια μοναδική σύνθεση η οποία το καθιστά κατάλληλο για κάθε είδος υφάσματος. Μπορεί εκτός από τα υφασμάτινα μέρη του αυτοκινήτου να χρησιμοποιηθεί και σε μοκέτες, χαλιά, καναπέδες, κουρτίνες κτλ. Δεν ξεθωριάζει τα χρώματα ενώ απομακρύνει κάθε είδους βρωμιά. Προτείνουμε πριν από κάθε χρήση να διαβάζετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.

Πως θα καταλάβω πότε χρειάζεται αλλαγή ή συμπλήρωμα το αντιψυκτικό/παραφλού μου;

Ο πιο εύκολος τρόπος για να καταλάβει κανείς ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή ή συμπλήρωμα αντιψυκτικού είναι και ο πιο δυσάρεστος. Υπερθέρμανση κινητήρα καπνοί κτλ. Θα μπορούσατε όμως να αποφύγετε αυτή την δυσάρεστη έκπληξη και να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα, απλά, ελέγχοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα την στάθμη του αντιψυκτικού. Με αυτό τον τρόπο θα δείτε και το χρώμα το οποίο έχει το παραφλού σας. Συνήθως στην αγορά θα βρείτε 3 βασικά χρώματα, το πράσινο , το κόκκινο και το μπλε. Σε περίπτωση που δείτε σκουριές στο ψυγείο σας τότε πρέπει άμεσα να αλλάξετε το αντιψυκτικό σας. Τα καλής ποιότητος αντιψυκτικά με αντιδιαβρωτικά συστατικά, όπως το Feral® Antifreeze και Paraflu διατηρούν το ψυγείο σας σε καλή κατάσταση σταματώντας την διάβρωσή του. Χρησιμοποιείτε πάντοτε το κατάλληλο για την περιοχή που κινήστε αντιψυκτικό. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες μπορείτε να επιλέξετε -15⁰ ή -20⁰ βαθμούς κελσίου ή να χρησιμοποιήσετε αντιψυκτικό και να το αραιώσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Που μπορώ να βρω τα προϊόντα Feral;

Τα προϊόντα Feral μπορείτε να τα βρείτε σε Πρατήρια Βενζίνης, e-shop ειδών αυτοκινήτου, καθώς επίσης και σε καταστήματα με αξεσουάρ αυτοκινήτων.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Close Menu
×