Η Αρχή

Η AUTO GS, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ειδών αυτοκινήτου στον ελληνικό χώρο και στα Βαλκάνια.

Ιδρυτής της ο κ. Γεώργιος Συμεωνίδης, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1978. Η εμπειρία 30 και πλέον ετών στο χώρο, είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας στις πωλήσεις, στις σχέσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες.

2005

Το 2005 η AUTO GS κατοχύρωσε το πρώτο της  brand name. Κι ο λόγος, για την δημιουργία της Feral®.

H Feral αποτελεί brand, που εξειδικεύεται στα προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου, σε αρωματικά, αλλά έχει επεκταθεί και στα αξεσουάρ.

2006

Το 2006, το εμπορικό σήμα Feral εισήλθε στην ελληνική αγορά.

Στα πρώτα προϊόντα που διατέθηκαν με το εμπορικό σήμα Feral, συγκαταλέγονται οι υαλοκαθαριστήρες και τα αποσμητικά χώρου.

2007

Με δυναμική πλέον παρουσία στο χώρο των ειδών αυτοκινήτου, η Feral συμμετείχε στην πρώτη της έκθεση. Κι ο λόγος για την Athens AUTOSTATIONCARE.

Με αφορμή λοιπόν την έκθεση, και για την καλύτερη προώθηση των προϊόντων, η Feral προχώρησε στη δημιουργία των Feral Road Events. Μέσω αυτών των δράσεων, τα προϊόντα έγιναν γνωστά, τόσο στους εμπόρους όσο και στον τελικό καταναλωτή.

2008

Το 2008, η Feral έκανε το πρώτο βήμα στις αγορές του εξωτερικού, με την συμμετοχή της στην AUTOMECHANICA Frankfurt.

Το πρώτο βήμα στις διεθνείς αγορές ήταν μία επιτυχία για όλους μας, καθώς απολαύσαμε την κριτική του κόσμου, τόσο για τον σχεδιασμό όσο και για την ποιότητά μας.

2010

Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή της στην AUTOMECHANICA του 2008, η Feral, πήρε μέρος και στην AUTOMECHANICA του 2010, με την παρουσίαση νέων κατηγοριών αλλά και προϊόντων.

2013

Στις αρχές του 2013, η ανάγκη για τον έλεγχο της παραγωγής και της ποιότητας των προϊόντων, έγινε αφορμή για να εισέλθει η εταιρία στον τομέα της παραγωγής. Μέχρι τότε, όλα τα προϊόντα είχαν ανατεθεί σε παραγωγούς αποκλειστικά για την Feral και κάτω από τις αυστηρές της οδηγίες.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό. Έπρεπε να ελέγχουμε την ποιότητα των προϊόντων μας, το σχεδιασμό και τη διαδικασία της παραγωγής, με επενδύσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων. Ως αποτέλεσμα, η AUTO GS προσχώρησε στη δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων παραγωγής, οι οποίες πληρούσαν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφάλεια και τον έλεγχο της ποιότητας, σε συμμόρφωση με όλες τις νομικές διαδικασίες.

Η Feral είναι πλήρως συμμορφωμένη με τους κανονισμούς CLP, σύμφωνα με τους οποίους διασφαλίζει ότι οι κίνδυνοι των χημικών προϊόντων, κοινοποιούνται σαφώς στους πελάτες και στους υπαλλήλους της Ε.Ε., μέσω της ταξινόμησης και της επισήμανσης.

Patented

Κατοχυρωμένη με την άδεια του Χημείου του Κράτους, της Περιφέρειας και ακολουθώντας τις ευρωπαϊκές οδηγίες και διατάξεις, η εταιρία εξασφαλίζει, όχι μόνο ένα άριστα κατασκευαστικά προϊόν, αλλά συγχρόνως και εγκεκριμένο από διαπιστευμένους φορείς.

2014

Η εμπιστοσύνη των πελατών στην ποιότητα της Feral, δημιούργησε την ανάγκη για την παραγωγή των πρώτων προϊόντων συντήρησης του κινητήρα.

Η Feral είναι πλέον συνώνυμο της ποιότητας κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

ISO 9001: 2008

Στα τέλη του 2015, η εταιρία πιστοποιήθηκε με ISO 9001: 2008 για τη γραμμή παραγωγής χημικών και αρωματικών χώρου.

Ακολουθώντας αυτό το πρότυπο, η εταιρία μας εγγυάται ότι το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, κατά την παραγωγή υιοθετείται, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η σταθερότητα της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας των διαδικασιών από τη διαχείριση της παραγωγής.

2016

Το 2016 συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ημέρα που κυκλοφόρησε το πρώτο προϊόν με το εμπορικό σήμα της Feral. 

Ολόκληρη η σειρά των προϊόντων αλλάζει το σχεδιασμό αλλά η ποιότητα του προϊόντος και το πάθος για νέες ιδέες παραμένουν ίδια.

Close Menu
×