Προστασία & Ομορφιά

Όλα τα προϊόντα Feral, έχουν δημιουργηθεί για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας.

Πριν από κάθε νέα κυκλοφορία ενός προϊόντος, οι επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες της Feral διεξάγουν δοκιμές, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη δυνατή απόδοσή του.

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τα προϊόντα βρίσκονται σε μια συνεχή δοκιμασία σε πλυντήρια αυτοκινήτων και γκαράζ.

Για κάθε μέρος του αυτοκινήτου οι επαγγελματίες της Feral, μπορούν να σας εγγυηθούν ότι θα έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Προϊόντα για διάφορες χρήσεις

Τα προϊόντα Feral μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες εργασίες όπως για την περιποίηση του αυτοκινήτου, του φορτηγού ή της μοτοσυκλέτας σας.

Για παράδειγμα, το Γαλάκτωμα ταμπλό-πλαστικών, το Σαμπουάν με σιλικόνη ή κερί και το Συντηρητικό δέρματος είναι προϊόντα που ανταποκρίνονται επάξια στις ανάγκες των οχημάτων σας. Το αποτέλεσμα είναι εμφανές από την πρώτη χρήση και ακόμη πιο εντυπωσιακό με την πάροδο του χρόνου.

Ταυτόχρονα τα προϊόντα είναι πολύ οικονομικά. Τα προϊόντα Feral είναι συμπυκνωμένα και με μια μικρή ποσότητα, θα έχετε τα αποτελέσματα που έχουμε υποσχεθεί.

Φροντίδα και στις πιο δύσκολες συνθήκες

Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε το σκάφος σας ακόμη και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες.

Η θάλασσα, το αλάτι και ο ήλιος είναι οι κύριοι παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στο δέρμα, τις σκηνές και τα πλαστικά μέρη του σκάφους. Το Plastic protectant και το Leather protectant της Feral, λόγω της ειδικής σύνθεσής τους προστατεύουν αυτά τα μέρη του σκάφους και δίνουν ζωντάνια και μακροζωία.

Το Σαμπουάν με κερί Feral λόγω του ότι δεν χρειάζεται επιπλέον κέρωμα ή άλλη αλοιφή, συμβάλλει στη δημιουργία μιας προστατευτικής ασπίδας περιμετρικά του σκάφους σας.

Close Menu
×