H AUTO GS, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ειδών αυτοκινήτου στον ελληνικό χώρο και στα Βαλκάνια.

Ιδρυτής της ο κ. Γεώργιος Συμεωνίδης, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1978. Η εμπειρία 30 και πλέον ετών στο χώρο, είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας στις πωλήσεις, στις σχέσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες.

Η εταιρία AUTO GS διαθέτει πάνω από 6000 προϊόντα που αφορούν τα αξεσουάρ αυτοκινήτου και άλλων οχημάτων. Επιπλέον με το εμπορικό σήμα FERAL διατίθεται μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που αφορούν τον καθαρισμό και την περιποίηση του αυτοκινήτου.

Οι υαλοκαθαριστήρες της επωνυμίας αυτής, οι οποίοι διαθέτουν διεθνείς πιστοποιήσεις, είναι οι πρώτοι σε πωλήσεις και ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών.

Το 2005 η επωνυμία FERAL κατοχυρώθηκε επίσημα ως private label και η γκάμα των προϊόντων της ολοένα και αυξάνεται με είδη που κατασκευάζονται για να ικανοποιούν κάθε επιθυμία των πελατών όσον αφορά τα αξεσουάρ αυτοκινήτων.

ISO 9001: 2008

Η εταιρία AUTO GS έχει πλήρως συμμορφωθεί με τον κανονισμό clp σύμφωνα με τον οποίο διασφαλίζεται ότι οι κίνδυνοι που ενέχουν τα χημικά προϊόντα κοινοποιούνται με σαφήνεια στους καταναλωτές και τους εργαζόμενους της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω της ταξινόμησης και της επισήμανσης. Επιπλέον τα προϊόντα στηρίζονται στο ISO 9001:2008, οπότε και είναι απόλυτα εναρμονισμένα με τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας.
Ο έντονος εξαγωγικός χαρακτήρας που αναπτύσσει η εταιρία τα τελευταία χρόνια βασίζεται αφενός στην άριστη ποιότητα των προϊόντων της και αφετέρου στην επιτυχημένη επικοινωνιακή πολιτική που ασκεί.

Η επέκταση και η προβολή της εταιρίας στην εγχώρια αγορά αλλά και στο εξωτερικό ενισχύθηκε από τη συμμετοχή της σε αναγνωρισμένες διοργανώσεις και από την υλοποίηση προωθητικών ενεργειών.
Η διοργάνωση των road events feral το 2007 σε 22 σημεία σε όλη την Ελλάδα στα πλαίσια της καμπάνιας ΄ Ήρθαν οι πάνθηρες’’ ήταν ακόμα μια επιτυχημένη ενέργεια που κέρδισε την ανταπόκριση του κοινού αφού του δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τη σειρά περιποίησης αυτοκινήτου με σήμα τον πάνθηρα.

Το μεγάλο βήμα της εταιρίας το 2013 με την παραγωγή χημικών, καθαριστικών, αρωματικών και παραφλού κέρδισε το αγοραστικό κοινό, το οποίο συνεχίζει και ανταποκρίνεται θετικά στο εγχείρημα αυτό.

Η σύγχρονη μονάδα παραγωγής η οποία δημιουργήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, υποστηρίζει την γρήγορη παραγωγή των προϊόντων και εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα τους με αποτέλεσμα να κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στον ανταγωνισμό.

Κατοχυρωμένη

Κατοχυρωμένη με την άδεια του Χημείου του κράτους, της Περιφέρειας και ακολουθώντας τις ευρωπαϊκές οδηγίες και διατάξεις, εξασφαλίζει όχι μόνο ένα άριστα κατασκευαστικά προϊόν αλλά συγχρόνως και εγκεκριμένο από διαπιστευμένους φορείς.

AUTOMECHANICA

Η AUTOMECHANICA,η μεγαλύτερη έκθεση αναλώσιμων και τεχνολογιών αυτοκινήτου, στη Φρανκφούρτη το 2008 φιλοξένησε την AUTO GS, η οποία έκανε αισθητή την παρουσία της με την έξοχη γκάμα των προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου της επωνυμίας FERAL. Η παρουσία της εκεί έδωσε τη δυνατότητα στο αγοραστικό κοινό να γνωρίσει τα προϊόντα αλλά και στην εταιρία να προβάλλει το βεληνεκές της και την αξιοπιστία των παροχών της.

Το 2010 η συμμετοχή της εταιρίας στην ίδια διοργάνωση επαναλήφθηκε με μεγάλη επιτυχία παρουσιάζοντας νέα σειρά προϊόντων της επωνυμίας FERAL, ξεπερνώντας έτσι κάθε προσδοκία του αγοραστικού κοινού και δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερες για την επόμενη παρουσία της.

Κλείνοντας η εταιρία AUTO GS διακρίνεται από αμεσότητα στην εξυπηρέτηση, ποιότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, εξειδίκευση στον τομέα του αυτοκινήτου καθώς και πελατοκεντρική στρατηγική. Κατέχει εξέχουσα θέση στον ανταγωνισμό και αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά και στην εγρήγορση που δείχνει στις απαιτήσεις της αγοράς. Πιστή στις δεσμεύσεις της θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση του αγοραστικού κοινού με άριστης ποιότητας προϊόντα και ανταγωνιστικές τιμές.

Close Menu
×